2310799673  2310799768
   6974905098,     6974551348

  • Αρχική
  • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ευθύνη
Η εταιρίας μας είναι υπεύθυνη για την προστασία όλων των προσωπικών πληροφοριών που κατέχει ή ελέγχει. Δεν θα εμπορευτούμε ή θα ενοικιάσουμε ή μοιράσουμε προσωπικές πληροφορίες των χρηστών μας σε τρίτους.

Προσδιορισμός σκοπών
Ο σκοπός (οι) για τη συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες μας θα προσδιοριστεί πριν τη συλλογή τους. Σε γενικές γραμμές, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόνο για ολοκλήρωση των συναλλαγών με τους χρήστες μας. Πρόσθετοι σκοποί συλλογής προσωπικών πληροφοριών μπορούν να γνωστοποιηθούν σε ένα άτομο πριν ή κατά τη στιγμή της συλλογής. Συλλέγονται μόνο απλά προσωπικά δεδομένα (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.) και όχι ευαίσθητα.
Εάν θέλετε να προστεθείτε ή να αφαιρεθείτε από τη λίστα ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συναίνεση
Συλλέγουμε δεδομένα μόνο κατόπιν συγκατάθεσης των χρηστών μας. Χρησιμοποιούμε την τεχνική της διπλής επικύρωσης (Double Opt In) για την επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του χρήστη. Μόνο χρήστες που δεν είναι ανήλικοι θα πρέπει να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες. Παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες, ο χρήστης δηλώνει ότι δεν είναι ανήλικος.

Επεξεργασία
Κατόπιν αιτήσεως παρέχουμε τη δυνατότητα επεξεργασίας, φορητότητας και διαγραφής των δεδομένων των χρηστών. Για την χρήση των δικαιωμάτων αυτών θα πρέπει να το αιτηθείτε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Το αίτημα θα απαντηθεί εντός 30 ημερών.

Προστασία
Σε όλες τις περιοχές της ιστοσελίδα μας υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL για την ασφαλή μεταφορά των δεδομένων. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης σε όλα τα συστήματα που αποθηκεύονται δεδομένα καθώς και στις μονάδες αντιγράφων ασφαλείας. Όλα τα υπολογιστικά μας συστήματα διαθέτουν ενημερωμένο σύστημα προστασίας από ιούς. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλείς τοποθεσίες και σε αυτά έχουν πρόσβαση μόνο τα άτομα που τα χειρίζονται.

Απόκριση
Σε περίπτωση παραβίασης της ασφάλειας θα υπάρχει ενημέρωση και απόκριση προς τον (τους) ενδιαφερόμενο και την Αρχή Προστασίας Δεδομένων το αργότερο εντός 72 ωρών.

Συμμόρφωση
Ένας Χρήστης μπορεί να διαβιβάσει τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη συμμόρφωση με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήση Cookies
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies γιατί την σωστή λειτουργία της. Η χρήση τους πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συναινείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για τα cookies στο www.cookiecentral.com

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
Περισσότερα Ok